Volwassenen


We zitten veel in ons hoofd en laten ons voor een groot deel leiden door ons verstand. We denken de hele dag door. Vanuit dit denken zoeken we vervolgens naar oplossingen als het even niet zo lekker loopt. Of het hier nu gaat om het gezin, familie of werk, we vergeten dat niet alles met denken op te lossen is en dat door veel ‘in-het-hoofd-te-zitten’ er weinig ruimte overblijft om te voelen. Dit patroon ontwikkeld zich vaak onbewust, we hebben het vaak niet -meer- in de gaten. Zo gebruiken we nauwelijks nog onze intuïtie; weet je nog, dat deel dat meestal precies weet wat goed voor jou is.

Het is veel fijner als er een balans is tussen verstand en gevoel, om te mogen ervaren dat je vanuit balans tot meer effectievere- en duurzame oplossingen komt.

Werken aan het herstellen van deze natuurlijke balans kan jou inzicht geven in o.a.:

  • ✩Je eigen ontwikkelingen.
  • ✩Patronen die zich gevormd hebben.
  • ✩Gebeurtenissen die je mee hebt gemaakt die maken dat je nu -even- vastloopt.
  • ✩Voelen hoe je beter met bepaalde situaties kunt omgaan.
  • ✩Weten wat jij nodig hebt, wat goed voelt voor jou.

Vanuit liefde voor jezelf, voor je verleden, je heden en je toekomst, kun je een veel krachtiger en gelukkiger persoon worden.

Als intuïtief coach verken ik samen met jou die vraag die jou het meest bezig houdt en waarmee je aan de slag wilt. Met betrokkenheid, oprechtheid en mijn empathisch vermogen zonder oordeel, zal ik je in jouw ‘verhaal’ volgen.

Je bent soms zo bezig met wat anderen denken, verwachten, voelen, dat je niet meer goed weet wat je zelf belangrijk vindt, wat je voelt, wat je wilt.

Jij bent expert over jezelf!
In mijn coaching durf ik niet te weten. Vanuit mijn ervaring opent zich, op het moment dat ik ‘niet weet’, zoveel meer informatie, schaduw, licht en inzicht. Hoe meer ik de ruimte geef van het niet weten, hoe meer ruimte er bij de ander ontstaat.
Wanneer ik luister met mijn volledige aanwezigheid, lichaam, gevoel en energie en niet alleen mijn oren, ervaar ik dat er meer informatie bijna als vanzelf vrij stroomt. In deze stroming laat ik me vervolgens even langs de zijlijn meevoeren en combineer ik mijn ervaringen en kennis, over onder andere de verschillende fases binnen de ontwikkeling van de mens, met mijn sterk intuïtieve vermogen. De wisselwerking die ontstaat met het gevoel van oprecht verbonden zijn, kan deuren openen die anders misschien gesloten blijven, het is de sleutel die het kunnen geven en mogen ontvangen mogelijk maakt.

Soms is het gewoon heel plezierig om je gedachten hardop te kunnen uiten, en dan is het fijn als er iemand ‘meeluistert’ en kan helpen om daar lijn in te brengen.

Neem met een gerust hart ‘met alles wat je delen wilt Contact  met mij op. Welkom!