Wie is Stella?


Wat goed dat je mijn website bezoekt, welkom!
Op deze pagina stel ik me graag aan je voor.

Mijn naam is Stella.

Al jaren woon ik samen met mijn man in de mooie binnenstad van Haarlem. Samen hebben wij twee prachtige dochters!

De onvoorwaardelijke liefde, flexibiliteit, loyaliteit, nieuwsgierigheid behorende tot de vele mooie eigenschappen die wij als mens bezitten, zijn eigenschappen die mij erg aanspreken en soms ook kunnen verwonderen. Immers, naast kwetsbaarheid bevindt zich hierin ook onze veer- kracht. Ik ben me erg bewust van deze wisselwerking. Op sommige momenten is het balanceren. Op die momenten dat je als mens, groot of klein, door omstandigheden kwetsbaar bent (uit balans), bied ik graag mijn helpende hand.

Na het volgen van een HBO studie (2014), cursussen en de nodige verdiepingen heb ik in januari 2016 de stap gezet om mijn droom te verwezenlijken… ik  opende de deur van mijn eigen coaching praktijk! Hier startte ik met intuïtieve coaching voor kinderen en jongeren. Omdat gaande weg ook volwassenen met eigen vragen en ervaringen hun weg vonden naar mij, voelde ik dat het tijd werd mijn horizon te verbreden. Zo veranderde in de zomer van 2020  ‘Stella KinderJeugdCoach’ naar ‘Stella Coaching’ en biedt ik intuïtieve coaching voor iedereen vanaf 8 jaar! Meer informatie vindt je op de betreffende pagina’s; VolwassenenJongerenKinderen  en deze video impressie.

Mensen vragen me wel eens hoe ik erbij ben gekomen om -intuïtief- coach te zijn. Hier is een levensloop gevuld met uiteenlopende rijke ervaringen aan vooraf gegaan. Naast deze levens- en nodige studie- loopbaan ervaringen ben ik op vele vlakken uiteindelijk ervaringsdeskundige als mens. Eigenlijk heb ik mogen ontdekken dat ik ben gaan doen wat ik al eerder kon en deed. Namelijk met mijn fijngevoelige (hoog sensitief) antennes, nieuwsgierige blik, met open hart mensen ondersteunen op hun pad om zo (samen) de wereld een beetje mooier te maken.

Verder houd ik met gezonde, betrokken nieuwsgierigheid en creativiteit, mijn oren en ogen met open blik gericht naar de wereld en de mensen om mij heen, en blijf leren, elke dag!

Stella